Origineel Chapel Parket Vloeren Unique by Nature

Het zegel van Origineel Chapel is uw kwaliteitslabel voor de meest exclusieve, in Nederland gemaakte houten vloeren. Het verhaal van Origineel Chapel Parket is dat van een onderscheidend natuurlijk product, op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. We gebruiken alleen het beste Europese eikenhout. Het gehele productieproces van Origineel Chapel hebben we in eigen beheer, van ruw hout tot eindproduct. Elke plank wordt met de hand afgewerkt. We gaan pas aan het werk als u uw order heeft geplaatst, dus uw vloer is voor u en voor u alleen.

Een merk van Houtindustrie Schijndel

Origineel Chapel Parket wordt gemaakt door Houtindustrie Schijndel, een vooraanstaand internationaal houtbewerkings- en vloerenbedrijf. We hebben een rijke geschiedenis in de houtbewerkingsindustrie en vijfendertig jaar ervaring met de productie van houten vloeren. Omdat we van oorsprong houtbewerkers zijn, hebben we altijd geïnvesteerd in specialistische kennis en apparatuur. Dat stelt ons in staat om het hout beter dan wie ook te schaven, waardoor onze vloeren tot de beste ter wereld behoren.

Chapel Kwaliteitslabel

Elke Origineel Chapel vloerplank is gemarkeerd met een unieke combinatie van productiecode, ordernummer en referentiecode. Samen met het zegel van Origineel Chapel zijn deze markeringen het bewijs dat u een authentiek Origineel Chapel product in handen heeft.